Aflevering 0: Voorstelvideovermissing. Dubbelspelideeën. Afsluitlied.

De makers van De Mol weten precies hoe ze ons helemaal gek moeten maken. Een mysterieuze ‘2’ in het logo en het woord ‘dubbelspel’ als hints voor het nieuwe seizoen, waarvan we nog steeds niet weten wat het te betekenen heeft. En toen we met de bekendmaking van de kandidaten antwoorden hoopten te krijgen, werden we achtergelaten met alleen maar meer vragen. Want waar zijn de voorstelvideo’s? Hoe kun je naar Italië als je allergisch bent voor al het eten? En welke dubbelrol heeft Philippe?

Verwacht van ons geen antwoorden, enkel vragen en de nodige speculatie. Nelleke heeft zowaar zelfs al eerste suggesties voor verborgen tips die ons zouden kunnen helpen om de mol te vinden. Het verdenkingspercentage uit Café De Mol gaat ons daar in ieder geval niet mee helpen, ons eindlied ook niet. Maar amai, wat hebben we veel zin in dit nieuwe seizoen van De Mol.

Show notes

 • Bekijk Café de Mol via GoPlay.
 • De laatste trailer voor dit seizoen moet je echt even bekijken.
 • Bekijk de eerste beelden uit aflevering 1 waarin alle kandidaten, inclusief de mol, antwoord geven op de vraag ‘ben jij de mol?’.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • Heb je een molboekje nodig om dit seizoen mee te schrijven? Bestel hem dan nog snel in de Trust Nobody Webshop!
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

1 comment on “Aflevering 0: Voorstelvideovermissing. Dubbelspelideeën. Afsluitlied.
 1. Patrick schreef:

  Het lijkt me vrij duidelijk: de kandidaten zijn allen leugens aan het vertellen in de filmpjes.
  En zou het niet kunnen dat de kandidaten de opdracht hebben gekregen om tijdens het seizoen zo veel mogelijk leugens te vertellen zodat het moeilijker word om de Mol te ontmaskeren? Dus DUBBEL (2!) keer zo moeilijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *