Aflevering 0: Topotour. Omegateaser. Habijtopening.

Het land is bekend. De kandidaten zijn voorgesteld. En zelfs de eerste beelden hebben wel al gezien. Op 8 maart keert De Mol terug op Vier en uiteraard zijn wij er ook dit jaar weer bij om iedere aflevering na te bespreken.

In België is De Mol elke zondagavond te zien op Vier en als Nederlander kun je De Mol ook dit jaar streamen via de website van Vier. Dat werd tot afgelopen weekend nog geblokkeerd vanuit Nederland, maar deze blokkade is door Vier speciaal voor hun noorderburen opgeheven.

Vanaf nu is er iedere donderdag een nieuwe aflevering van Trust Nobody in de speciale podcastfeed Trust Nobody België. Deze vind je in dezelfde app als waarin je nu al naar Trust Nobody luistert en is te herkennen aan het blauwe logo. In deze speciale aflevering, nummer nul, blikken we alvast vooruit op wat er komen gaat.

Show notes

 • Klik hier om Café De Mol, waarin de kandidaten worden voorgesteld, terug te kijken.
 • Bekijk hier de voorstelvideo’s van de kandidaten.
 • Bekijk hier de eerste beelden van dit seizoen van De Mol.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 0: Topotour. Omegateaser. Habijtopening.
 1. Maya schreef:

  beste Trusnobody cast,
  Sinds januari dit jaar ga ik met de trein naar het werk, waarbij ik dagelijks 2x 20 minuten aan het wandelen ben tussen station en werkadres. Om deze tijd aangenaam te maken luister ik dan in stukjes van 20 minuten naar jullie podcasts. Aangestoken door jullie enthousiaste en vaak hilarische zoektochten langs allerlei complottheorieën en hints om de Nederlandse Mol te vinden, wilde ik dit jaar ook de Belgische versie gaan volgen. Maar op de website van Vier wordt om registratie gevraagd, waarbij kennelijk de postcode een belangrijke factor is. Mijn postcode wordt niet als ‘juist’ herkend… wat is de truc om toch te kunnen streamen? Of moet ik toch maar gewoon mij abonneren op NPO-start (of hoe dat nu dan ook heet…)?

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Hey Maya! Wat tof dat je luistert! En de Belgische Mol gaat je niet teleurstellen! Wij hebben de Vlaamse postcode 1800 gebruikt en dat werkte!

   1. Maya schreef:

    Top! Thnx. Net eerste aflevering gezien: ben het nu al met jullie eens dat deze versie spannender opdrachten heeft en eventuele mol- acties en overwegingen van deelnemers beter in beeld brengt. Ik kan weer een paar weken vooruit 😉

    1. Nelleke Poorthuis schreef:

     Vanavond weer! Zin in! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *