Aflevering 0: Tarotbekendmaking. Mexicoverwachtingen. Molgok.

Wat er in de wereld ook allemaal gebeurt, van één ding kun je op aan. Op zaterdag 6 januari start er een nieuw seizoen van Wie is de Mol? en Trust Nobody is uiteraard weer van de partij met een podcast vol analyses, verdenkingen en geouwehoer.

We beginnen vandaag met de voorbeschouwing in onze klassieke nul-aflevering. Want ineens was bekend wie de kandidaten van seizoen 24 zijn. Een hele leuke groep waar we veel van verwachten. We bespreken ze één voor één en doen uiteraard ook een schot voor de boeg. Nog precies nergens op gebaseerd, maar ach, je moet ergens beginnen.

Show notes

 • Op de website van Wie is De Mol? bekijk je alle tarotkaarten en lees je meer over het nieuwe seizoen.
 • Nieuw dit jaar: een Trust Nobody WhatsApp kanaal! Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

4 comments on “Aflevering 0: Tarotbekendmaking. Mexicoverwachtingen. Molgok.
 1. Marije schreef:

  Jezus is in Betlehem geboren, niet in Nazareth. Zijn vader, Jozef, kwam uit Nazareth. Hij was timmerman dus misschien daarop letten? 😉

  1. Trust Nobody schreef:

   Haha, gelukkig zijn onze luisteraars wel scherp. Dank je wel. 😀

 2. Mads Van Rijen schreef:

  Ga zo door Mark, Elger en Nelleke!
  Ik heb zo’n zin in wie is de mol 2024!!!🇲🇽

  1. Trust Nobody schreef:

   Wij ook! We gaan lekker zo door! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *