Aflevering 0: Luxemburg. Reclamevliegtuigjes. Kennismaking.

Daar zijn we dan! De allereerste aflevering van Trust Nobody België! In deze voorbeschouwing, ook wel de nul-aflevering genoemd, stellen we ons voor en kijken we vooruit naar het zevende seizoen van De Mol. En dat seizoen belooft wat want niemand weet iets. Inclusief de mol…

Als je ons al kent van Trust Nobody over de Nederlandse versie Wie is de Mol: welkom! Ben je nieuw hier: ook welkom! In deze aflevering hoor je wie Elger, Mark en Nelleke eigenlijk zijn en delen we alles wat we nu al weten over De Mol. En dat is dus… niets. Of nou ja, bijna niets.

LET OP: We gaan het in deze podcast hebben over de Belgische oud-mollen. Weet jij dus nog niet wie de mol was in 2018 omdat je dat seizoen nu terugkijkt via NPO Start? Luister dan niet naar deze podcast!

Shownotes

  • Hier stellen alle kandidaten van het zevende seizoen van De Mol zich voor.
  • De teaser met daarin alle namen van de kanidaten verstopt, zie je hier. Kun je ze niet vinden? Check dan deze video.
  • Wil jij De Mol vanuit Nederland kijken? Dat kan via Vier.be. Wel even een account aanmaken.
  • Wil jij een exclusief Trust Nobody molboekje ontvangen? Het nummer van onze Hotline? Extra podcasts? Dat kan! Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram,Twitter of Facebook!

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *