Aflevering 0: Landonthulling. Kandidaatbespreking. Molgokje.

De geruchten gingen al rond, maar ineens was daar het verlossende woord: Wie is de Mol? speelt zich dit jaar af in Albanië! Meteen nadat we ons hadden vergaapt aan de prachtige (drone)beelden, doken we de studio in voor de nul-aflevering van seizoen 22 van dit heerlijke programma.

In aflevering -1 hebben we de livestream al uitvoerig besproken, maar deze keer staan met name de kandidaten en natuurlijk het land op het programma. In wie zien wij een potentiële mol? En wat valt er eventueel al af te leiden uit de pleidooien en de interviews in het molboekje? We bespreken het allemaal (samen met een heleboel andere ongein, maar dat zijn jullie inmiddels gewend) tijdens deze nul-aflevering van Trust Nobody. Tegenwoordig blijkbaar de enige, echte, best beluisterde en eerste napraatpodcast over Wie is de Mol!

Show notes

 • Bekijk de eerste beelden van het land waar seizoen 22 zich zal gaan afspelen: Albanië!
 • Bekijk de pleidooien van alle 11 de kandidaten die ze hielden tijdens de livestream op 28 augustus.
 • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
 • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Ook nu het seizoen voorbij is, kun je nog van alles bij ons kwijt. Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

2 comments on “Aflevering 0: Landonthulling. Kandidaatbespreking. Molgokje.
 1. J schreef:

  Hallo trustnobody,
  Toen ik begon met het kijken van de aflevering viel me iets op aan de soundtrack. Ik weet dat er heel veel worden gebruikt in een seizoen, en dat een hint daarin moeilijk te vinden is, als hij al klopt. Maar omdat het de eerste was van het hele seizoen die te horen was in de aflevering, leek het op zijn minst een interessante keuze van de makers. De soundtrack komt namelijk van de tv-serie ‘Loki’ en aangezien Loki alles te maken heeft met verraad en leugens, past hij wel bij de mol… De naam van de soundtrack heb ik ook opgezocht: ‘glorious purpose’. Ik weet niet of er een hint in zit, maar het zou best kunnen!

  1. Nelleke Poorthuis schreef:

   Ieder jaar zoeken we hierin weer naar hints, maar het is nog nooit gelukt, haha. Maar we houden het zeker in de gaten. Het was Elger al opgevallen dat ze muziek van Loki gebruiken. Hij zegt er zelfs iets over in de podcast, haha. Maar dat weet jij natuurlijk niet want hij is wel opgenomen maar nog niet te beluisteren. Toevallig wel… het past qua thema in ieder geval goed, maar ja, naar wie verwijst het dan. Wie is de Loki?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *