Aflevering 0: Klaasplankliefde. Epribreerfries. Efoilkorting.

Ineens waren ze daar: de 10 onbekende Nederlanders die vanaf 28 juni op NPO Start te zien zullen zijn in Wie is de Mol?, de streaming editie. Of nou ja. Negen onbekende Nederlanders en iemand waarvan we denken dat die kandidaat stiekem liever een BN’er zou willen zijn. Maar dat mag de pret niet drukken want het lijkt ons een leuke en fanatieke groep. Wel bomvol jonge mensen. Zou het fysiek zwaar worden? Afzien? We hopen het! Eerst maar eens in deze nul-aflevering alle kandidaten bespreken en uiteraard een schot voor de boeg doen. Wie gaat in Oman de boel verstieren? Belangrijke informatie, want we zitten in deze aflevering vaker goed dan na uren diepgaande analyse…

Show notes

  • Bekijk de kandidaten van Wie is de Mol? streaming-editie.
  • Nooit meer een aflevering of update missen? Meld je aan voor het WhatsApp kanaal en we houden je daar op de hoogte.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

1 comment on “Aflevering 0: Klaasplankliefde. Epribreerfries. Efoilkorting.
  1. Kijker schreef:

    Halverwege aflevering 1 al ergenis over de maniertjes en het camera-bewustzijn van Tiemen. Nep-kandidaat, slecht gecast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *