Aflevering 0: Aanloopbespreking. Openingsspeculatie. Kandidatenanalyse.

Duitsland. Een oranje scherm. 10 kandidaten. En niets is zeker. Dat is wat we weten. En allememaggies wat hebben we er veel zin in: De Mol België gaat op 21 maart beginnen!

Dus dat betekent dat Trust Nobody België ook weer terug is! In deze 0-aflevering duiken we in hoe ze het land bekendmaakten, hoe ze ons dagenlang de kast opjoegen met hints die nergens naartoe gingen en wat wij denken van de 10 gepresenteerde kandidaten.

In België is De Mol elke zondagavond te zien op Play4 en als Nederlander kun je De Mol ook dit jaar streamen via de website GoPlay.be. Even een account aanmaken met een Vlaamse postcode (bijvoorbeeld 1040, de postcode van Samson & Gert) en je kunt zondagavond laat De Mol terugkijken!

Vanaf nu is er iedere donderdag een nieuwe aflevering van Trust Nobody in de speciale podcastfeed Trust Nobody België. Deze vind je in dezelfde app als waarin je nu al naar Trust Nobody luistert en is te herkennen aan het blauwe logo. In deze speciale aflevering, nummer nul, blikken we dus alvast vooruit op wat er komen gaat.

Show notes

  • Klik hier om de Kick-off waarin de kandidaten worden voorgesteld, terug te kijken.
  • Bekijk hier de voorstelvideo’s van de kandidaten.
  • Ben je Patron? Luister dan hier naar ons interview met Michiel Devlieger.
  • Lees hier alles over hoe je ons via Patreon kunt steunen en hoe je toegang krijgt tot alle extra goodies. Wil je er meteen voor gaan? Klik hier.
  • We vinden het supertof om ook iets van jou te horen. Dus heb jij een theorie? Iets verdachts gezien? Een hint ontcijferd? Mail ons of stuur een bericht via Twitter, Facebook of Instagram.

Veel luisterplezier! En je weet het hè? Trust Nobody…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.